Cégünkről

Cégünkről

Cégünk jogelődjével együtt már 1995 óta foglalkozik sportszerek, sportruházat
értékesítésével speciálisan egyesületek, iskolák, közintézmények részére. Az elmúlt 23 év
tapasztalatai alapján kialakított portfólió lehetőséget nyújt partnereink részére, hogy
igénybe vegye teljes körű komplett szolgáltatásainkat amely kiterjed szinte mindenre
amire egy sportszervezetnek szüksége lehet.

A márkanév

A Pure2Improve egy új játékos a rohamosan fejlődő fitneszkiegészítők globális piacán. A márka elképzelése egyszerű: támogatni a profi és amatőr sportolókat teljesítményük növelésében valamint, hogy a sport a legnagyobb élményt nyújtsa számukra. A Pure2Improve-nál arra törekszünk, hogy a sportolók széles rétegét különböző felszerelések és kiegészítők széles választékával szolgáljuk ki.

Számos nemzetközi trend mellett egyre jobban teret nyer a ,,több edzés, egészségesebb életmód” is. Sikerünk kulcsa, hogy innovatív és egyedülálló termékeket és szolgáltatásokat hozzunk létre, melyek a felhasználók számára vonzóak.

A Pure2Improve széleskörű termékkínálattal vár minden kezdő, félprofi, illetve profi sportolót. Széleskörű kínálatunkból a kardió és fitnesz kiegészítő termékeinket nem csak sportolóknak, hanem például rehabilitációs klinikák és egészségcentrumok figyelmébe is ajánljuk.

A kutatási és fejlesztési osztályunk folyamatosan olyan új termékek fejlesztésén dolgozik, melyek segítségével komfortosabban érezhetjük magunkat edzés közben. Mindez biztosítja, hogy minél több örömünket leljük az edzésben. Termékeink minden korcsoport és mindkét nem számára elérhetőek.

Minden Pure2Improve termék segít abban, hogy a következő szintre lépj. Termékeink ideálisak az edzések bármely formájához, legyen az: felkészülés, edzés vagy rehabilitáció.

A Pure2Improve legfontosabb előnye, hogy minden termék úgy lett kifejlesztve, hogy általuk, kirobbanó erejű és sérülésekre immunissá váljanak a termékeket használó sportolók. Termékeink strapabíróak, könnyen használhatóak és hosszabb használati időt tesznek lehetővé.

Tisztában vagyunk azzal, hogy az internet szerepe, mint értékesítési csatorna, számos piacon egyre növekszik. Az erre specializálódott kiskereskedelmi szektor továbbra is szerepet fog játszani a magas minőségű termékek eladásában, azonban az eladás során szakértelemre is van szükség, hogy megfelelő tanácsot is kaphasson a vásárló.

A Pure2Improve termékfejlesztéssel, promóciós termékek széles választékával és természetesen a legjobb termékekkel támogatja partnereit!

Legyél a partnerünk!

Ha szeretnél szerződéses partner lenni, hogy kihasználd a kedvezményes vásárlási lehetőséginket jelezd felénk! 

- személyi edzők, erőnléti edzők, csoportos foglalkozást vezetők

- sportegyesületek, fitness és kondi termek, sportszervezetek, iskolák

részére speciális kedvezményeket tudunk biztosítani!

Viszonteladókat keresünk az ország egész területén!

Termék kategóriák Kapcsolat és elérhetőségek
Termékeink
Terveink
Logisztika

Szállítási feltételek, határidők

Amennyiben a megvásárolt termék rendelkezik raktárkészlettel, a délután 3-ig leadott rendeléseket a következő munkanap a GLS futárszolgálat kiszállítja. Amennyiben a termék nem rendelkezik raktárkészlettel, a rendelés leadástól számított 3 héttel kell számolni de a pontos szállítás dátumáról tájékoztatni fogjuk.

FONTOS!
A kiszállítás kizárólag a Megrendelő által megadott házszám kapujáig érvényes. A szállítási költség nem tartalmazza a termék(ek) emeletre, pincébe, udvarra történő be- és kiszállítását továbbá telepítését, összeszerelését.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Teamsport+Print Kft. kártérítési kötelezettség nem terheli. 

Ingyenes kiszállítás

40 000 Ft feletti vásárlás esetén

Ügyfélszolgálat

Hétfőtől péntekig 8-17 óráig

Folyamatos akciók

Jelentős kedvezmények és ajándékok

Biztonságos fizetés

Ügyes megoldások bankkártyával is

Oldal tetejére